NADJA ENDLER | wedding photography

BAKOM KAMERAN

Om Nadja

Vad glad jag blir att ni har hittat hit, välkomna! Jag har plåtat bröllop sedan 2011 och undrade i början hur det kommer sig att inte alla fotografer plåtar bröllop eftersom det är så himla, himla kul?

 
DSC_3516.jpg

Under åren har jag hittat till den dokumentära genren av bröllopsfoto. Inom den genren ryms och tillåts allt som faktiskt händer på riktigt under ett bröllop – nervositet, eufori, pepp, känslosvall och nypa sig i armen-känsla. Som fotograf vill jag fånga allt det här verkliga och genuina som byggs ihop till att bli eran alldeles unika, häftiga, kärleksblomstrande dag.

För förfrågan om bröllopsfoto, använd detta formulär.

Jag har min bas i Stockholm, men reser gärna iväg dit ni ska gifta er.

 

Förutom fantastiska bröllop så plåtar jag även annat, då oftast inredning och porträtt. Här finns den portfolion: www.nadjaendler.se

För övriga ärenden, maila mig på: nadja@nadjaendler.se


Vem är det bakom kameran

Resa

Tycker att det är skitkul att resa. Trots flygrädd. Har upptäckt att resa själv verkar vara min grej. Här är från när jag reste till Rom själv några dagar.

Screen Shot 2017-11-06 at 09.29.29.png

Yoga och så

Smörig bild, jag vet. Men meditation, yoga, och att hänga i naturen boostar min själ. För att grunda inför att plåta ert bröllop så har jag troligtvis gjort solhälsningar innan vi möts upp.

Screen Shot 2017-11-06 at 09.25.14.png

Leka

Att få plåta bröllop i nya miljöer, hitta nya vinklar och möta nya människor stimulerar lekfullheten i mig. Även att dansa. Det är så jävla kul.

Djur

Hundar, hästar, katter, marsvin eller älgar. You name it. Älskar djur. Mest hundar pga de blir alltid så glada när jag kommer hem. Ni ser ju hur gullig?


Inspiration

 

Pinterest, detta mecka av inspiration. Ett av min pinterest-boards har jag skapat för att inspirera mig som bröllopsfotograf och förhoppningsvis mina nuvarande eller framtida bröllopskunder när ni skapar ert bröllop. Färger, mat, kläder, dekoration, KÄNSLA. Vi gillar känslor, eller hur?

Pinnarna/bilderna syftar till att skapa en känsla och inspiration. Enjoy! Observera att bilderna inte är mina, om inget annat anges.

Klicka på skärmdumpen/bilden för att komma till Pinterest-boardet!